page header photo

In company- en/of maatwerktrainingen

Wij verzorgen ook maatwerkopleidingen bij u in het bedrijf, die we geheel op uw wensen en opleidingsbehoefte kunnen afstemmen. Interesse in een dergelijke maatwerkopleiding? Bel (024) 352 72 72 of mail naar incompany@ATComputing.nl. Vervolgens komen wij bij u langs om de doelgroep te bespreken, het gewenste eindniveau te bepalen, en om te beoordelen hoe de opleiding het best op het niveau van de cursisten afgestemd kan worden. Op basis daarvan ontvangt u een op maat gemaakt voorstel. De maatwerkopleidingen kunnen wij binnen uw organisatie verzorgen, maar ook in een hotelzaal bij u in de buurt, of op een van onze cursuslocaties in Utrecht of Nijmegen.

De prijs die op de pagina's van onze verschillende trainingen wordt genoemd, is de prijs per deelnemer aan een van onze open-rooster trainingen. Bij ongeveer zes cursisten is, afhankelijk van de gewenste organisatie, een in-company training al voordeliger dan het boeken van plaatsen op de open-rooster trainingen.

Logistiek

Bijna al onze cursussen maken gebruik van een laptop-computer die wij als server in het leslokaal installeren. Afhankelijk van het onderwerp kunnen de cursisten als werkplek een eigen laptop meebrengen, "Bring Your Own Device", of moet gebruik worden gemaakt van werkplek-computers die wij ook meebrengen. Dat laatste is i.h.a. het geval bij cursussen waar installatie van Linux wordt geoefend. Het is niet altijd mogelijk om die oefeningen in een virtuele omgeving te doen.

Bij een BYOD-cursus brengt onze docent op de ochtend van de eerste cursusdag de server-laptop mee. We kunnen samenwerken met VNC en Remote Desktop clients, en meer mogelijkheden zijn bespreekbaar, maar de eigen computers van de cursisten mogen natuurlijk ook met Linux zijn uitgerust. Internet-toegang is voor het geven van de cursus niet nodig.

Wanneer wij alle werkplekken verzorgen dan komen wij die op de middag of avond voorafgaand aan de cursus installeren. Ook alle presentatie-hulpmiddelen (projector, scherm) kunnen wij desgewenst meebrengen. Na de cursus wordt onze apparatuur weer opgehaald: in overleg nog dezelfde dag (kost ongeveer 1 uur tijd) of later.

Onze account managers sturen graag een beschrijving van de logistieke details toe. Uw systeembeheerder zal dit "a piece of cake" vinden.

Op onze eigen locaties verzorgen wij de catering; daarbuiten moeten bestaande faciliteiten worden gebruikt.

Meer weten over de incompany- en/of maatwerktrainingen of een opleidingsadvies op maat? Bel (024) 352 72 72, of mail naar incompany@ATComputing.nl

Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS2